Info over de regio

Wat is er te doen in de regio

 

Epe is voor een toerist natuurlijk een geweldige plaats om vlakbij te hebben. Gezellige papa-en-mama winkeltjes, restaurantjes in alle prijsklassen, de markt op woensdagmorgen, diverse supermarkten (Albert Heijn, Aldi, Jumbo, Dekamarkt, de laatste met een eigen parkeergarage). Van de restaurants noemen wij de nieuwste aanwinst Cornelis in het voormalige Gemeentehuis. Wat mij betreft een aanrader.


Elburg
 met zijn bijzondere historische binnenstad ligt op ca. 14 km.

Bij Elburg en Harderwijk lonken de randmeren, om te (kite-)surfen, te zeilen en te zwemmen. Apeldoorn, Deventer, Zwolle en Zutphen zijn steden waar van alles te doen is.

De lange afstandswandeling Maarten van Rossumpad (LAW4) loopt langs de woning, dus vanuit het huisje kunt u een deel van het pad lopen. Het pad loopt van ‘s-Hertogenbosch naar Steenwijk en is 384 km lang. U herkent het pad aan de rood-witte markering.

We noemen een aantal toeristische attracties die goed bereikbaar zijn vanuit de vakantiewoning en die veel vakantieplezier geven:

Maar ook het dorpje Epe zelf is een bezoek meer dan waard. Volop vertier, cafeetjes en restaurants in alle prijsklassen, leuke home decoration winkeltjes en natuurlijk de nodige schoenen- en modezaken. 

 Vlakbij de recreatiewoning:

 

Winkels in Epe en omgeving die eruitspringen:

– Slagerij Ter Weele in Emst en Oene

– Banketbakkerij Kamphorst in Epe en Heerde

– Bonbon-atelier Adrie in Hattem

– Handelshuis Epe, Hoofdstraat 112 in Epe

en nee, ik ontvang geen commissie van deze middenstanders, jammer genoeg… 🙁

 

Supermarkten in Epe:

– Jumbo

– AH

– Dekamarkt, boven de parkeergarage onder de Markt

– Aldi

 

Op een steenworp afstand van de woning (50 m.) zit een prima restaurant met een goede prijs-kwaliteit verhouding: Hotel Restaurant De Witte Berken.

Verder is het Veluws Eethuis (Molenweg) een goede keuze. Op ca. 1 km. vanaf de woning. Gezellig, door het bos ernaartoe wandelen!

 

Andere vakantiewoningen te huur in Epe en omgeving

Is de woning niet meer beschikbaar in de door u gewenste periode? Probeert u dan een van de volgende websites:

www.remboevillage.nl (website van het park zelf)

www.veluwevakantiewoning.nl

https://www.micazu.nl/vakantiehuis/nederland/gelderland/epe/